duminică, 14 iulie, 2024

Cum să depășești durerile lombare cauzate de sedentarism

Cum să depășești durerile lombare cauzate de sedentarism

Facebook
Twitter
Email

Un stil de viață sedentar și ore nenumărate petrecute la birou, în fața calculatorului, pot afecta sănătatea noastră, manifestându-se prin dureri puternice de spate. Dacă te confrunți cu această problemă, este esențial să cauți soluții eficiente cât mai curând, pentru a preveni apariția unor afecțiuni mai grave. Încearcă programul de exercitii prin telemedicina pentru coloana lombara de la RestartiX și află cum să tratezi durerile de spate prin intermediul propriului corp, fără a necesita intervenție medicală.

Ce se întâmplă când stăm prea mult timp in aceeași poziție?

Statul îndelungat pe scaun în timpul orelor de birou este principalul motiv al durerilor lombare. Această poziție exercită o presiune mare asupra mușchilor și tendoanelor, afectând postura și ducând la dezvoltarea unor afecțiuni grave ale coloanei vertebrale și a discurilor intervertebrale. Este important să încerci să reduci această perioadă și să iei pauze dese pentru a relaxa zona și a restabili o poziție corectă.

Cum te ajută exercițiile pentru zona lombară?

Adesea, problema este identificată târziu, când durerile devin constante în viața persoanei afectate. În această situație, kinetoterapia lombară reprezintă soluția ideală pentru a ameliora sau chiar trata complet această afecțiune. Prin exerciții specifice coloanei lombare, vei reuși să întărești musculatura, să îți corectezi postura pentru a diminua presiunea exercitată asupra coloanei în timp ce stai jos și să recâștigi funcționalitatea normală a acestei zone. Îndeplinirea acestor obiective va face ca durerea să dispară.

Cui se adresează programul de kinetoterapie online pentru coloana lombară?

Programul RestartiX Coloană Lombară a fost creat pentru persoanele care se confruntă cu dureri de spate și doresc să le combată prin forțe proprii, precum și pentru cei care vor să îmbunătățească postura, tonusul muscular și să obțină o condiție fizică generală bună pentru a reduce riscul apariției unor probleme ulterioare. Acest program de fizioterapie lombară în sistem de telemedicină te va ajuta și te va învăța cum să îți menții sănătatea coloanei vertebrale astfel încât să poți evita factorii de risc și să te bucuri de o viață fără durere chiar dacă lucrezi 8h/zi în poziția așezat.

Acest program include exerciții de kinetoterapie online pentru coloana lombară, propuse de specialiști cu o vastă experiență în domeniul recuperării. Vei beneficia de un plan de tratament personalizat, conceput în urma unei consultații detaliate 1 la 1. Ulterior, la un interval stabilit, starea ta va fi reevaluată pentru a monitoriza rezultatele și a crește treptat și sigur nivelul de dificultate al exercițiilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre afecțiunile coloanei lombare, intră aici pentru a completa chestionarul gratuit, care îți oferă informații valoroase despre starea coloanei tale și oferte personalizate în funcție de răspunsurile tale!

Când poți începe programul de kinetoterapie lombară?

RestartiX este o platformă de fizioterapie si kinetoterapie specializată în terapia non-chirurgicală a durerii prin sistem de telemedicină. Toate programele au ca scop principal, pe lângă rezolvarea problemei cu care pacienții se prezintă, educarea acestora pentru a înțelege procesul de vindecare și gestionarea corectă a propriei stări de sănătate. Dacă vrei să te convingi singur de eficiența acestei abordări, trebuie doar să completezi formularul de înscriere disponibil pe site. Imediat ce ai finalizat procedura, vei fi contactat pentru a stabili prima sesiune de evaluare realizată de către medici de recuperare medicală sau fizioterapeuți și vei primi acces instant la toate protocoalele de recuperare personalizate, fără liste de așteptare și timp pierdut.

Sănătatea corpului tău este în mâinile tale, iar RestartiX te va învăța cum să te folosești de această superputere pe care o deții!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.