sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Cum deosebești un încărcător de iPhone original de unul fake?

Cum deosebești un încărcător de iPhone original de unul fake?

Facebook
Twitter
Email

Una din principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinești dacă îți dorești ca dispozitivul tău să se mențină în stare perfectă pentru cât mai mult timp este să utilizezi doar accesoriile originale. Într-o piață suprasaturată cu articole fake, poate fi dificil să faci diferența dintre accesorii iPhone originale și cele contrafăcute. Iată care sunt principalele aspecte la care trebuie să fii atent atunci când faci o astfel de achiziție pentru a avea siguranța unei achiziții corecte. Cumpără incarcatoare iPhone originale de la MagGenius și fii sigur de achiziția ta!

Diferențele dintre un încărcător original și unul fake

Pentru că încărcătoarele fake sunt proiectate să semene cât mai bine cu cele originale, diferențele sunt aproape insesizabile la prima vedere. De aceea trebuie să acorzi foarte mare atenție detaliilor cum ar fi materialele din care este realizat accesoriul, dimensiuni, nuanțe și calitatea execuției. Primul lucru pe care îl poți verifica pentru a te asigura că urmează să cumperi un încărcător de iPhone original sunt marcajele. Dacă sunt însemnate cu certificarea CE, înseamnă că au trecut prin controale rugoase de calitate înainte să ajungă la raft.

Greutatea unui încărcător fake este mult mai mică decât a unuia original din cauza materialelor de slabă calitate utilizate, lucru care poate fi observat și în ceea ce privește finisajele care pot întâmpina deseori erori. Aceste probleme permit setarea unui preț mai mic pentru accesoriile fake, ceea ce, de asemenea, ar trebui să îți ridice semne de întrebare. Dacă ai cumpărat deja un încărcător și ai dubii că ar fi original, monitorizează timpul de încărcare. Dacă durează mai mult de 30 de minute să obții un procent de 50% al bateriei, cel mai probabil ai de-a face cu un produs contrafăcut.

Beneficiile unui încărcător de iPhone original  

Încărcătoarele originale de iPhone, fast charge sau normale, sunt concepute ținând cont de particularitățile telefonului în așa fel încât încărcarea să se facă la standarde maxime de calitate și siguranță. Un încărcător original aduce o încărcare sigură și protecția bateriei, pe când unul fake poate periclita starea întregului dispozitiv, în timp ce și utilizarea poate deveni periculoasă. Din cauza materialelor de slabă calitate utilizate în confecționarea acestora, apare riscul de supraîncălzire sau chiar de aprindere, fiind comercializate fără autorizație.

Drept urmare, dacă vrei să ai grijă de integritatea iPhone-ului tău, investește într-un încărcător original care nu doar că îți asigură o încărcare mai  rapidă și lipsită de probleme, dar te va și servi drept accesoriu de încredere mulți ani de la momentul achiziție, dacă este întreținut corespunzător.

Unde poți găsi încărcătoare și accesorii originale Apple

Dacă îți dorești să cumperi un încărcător rapid pentru iPhone original fără să îți pui problema că ar putea fi fake, îți recomandăm să îl cumperi întotdeauna dintr-un magazin sigur, autorizat, care comercializează doar accesorii originale. MagGenius este locul de unde poți achiziționa cu încredere orice element pentru iPhone ai nevoie și să ai totodată garanția calității și a siguranței la utilizare.

Toate produsele disponibile pe MagGenius sunt asigurate de producători de încredere, iar mai apoi sunt expuse unor controale meticuloase de calitate pentru a elimina orice suspiciune de falsificare. Asta înseamnă că, orice model ai alege de la raft, ai certitudinea faptului că te bucuri de un accesoriu iPhone original, care arată, funcționează și durează conform standardelor Apple. În plus, fiecare produs achiziționat vine însoțit de garanție pentru a combate orice incertitudine.

Pentru a achiziționa încărcătoare iPhone originale de la MagGenius trebuie doar să intri pe site și să îți adaugi favoritul în coș. Completezi datele de livrare și facturare, finalizezi comanda și coletul îți va fi livrat direct la ușă în cel mai scurt timp.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.