joi, 28 martie, 2024

Cum au dispărut câteva sute de pachete de țigări din fabrica de la Pârscov patronată de chinezi

Cum au dispărut câteva sute de pachete de țigări din fabrica de la Pârscov patronată de chinezi

Facebook
Twitter
Email

Un flagrant organizat de polițiștii din cadrul Poliției Rurale Pârscov și Poliția orașului Pătârlagele a dus la rezolvarea cazului dispariției în timp a unor cantități mari de țigarete de la fabrica pe care un grup de chinezi o deține în comuna buzoiană Pârscov.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulți angajați ai fabricii de țigarete au fost prinși furând de la locul de muncă. S-au ales cu dosar penal și agenții de pază aflați în serviciu atunci când a fost organizat flagrantul.

În noaptea de 19 spre 20 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Pârscov și Poliția orașului Pătârlagele au organizat și desfășurat o acțiune cu privire la sustragerea de țigarete din cadrul unei societăți comerciale de pe raza localității Pârscov.

În urma verificărilor au fost identificați 14 angajați, cu vârstele cuprinse între 28 și 51 de ani, care aveau prinse pe corp și în interiorul bagajelor atât țigarete vrac cât și pachete.
Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 660 de pachete cu țigarete și aproximativ 7.000 de țigarete vrac.

Fiecărui angajat i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar agenților de pază aflați în serviciu la poarta de acces al firmei, le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție Pârscov pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptelor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.