duminică, 14 iulie, 2024

Cum a reușit o femeie din cartierul Poștă să evite filtrele de poliție

Cum a reușit o femeie din cartierul Poștă să evite filtrele de poliție

Facebook
Twitter
Email

Procurorii au deschis dosar penal în cazul unei buzoience din cartierul Poștă care ar fi părăsit zona după instituirea carantinei. Femeia ar fi încercat să iasă la cumpărături dimineață, însă forțele de ordine i-au interzis.

Câteva zeci de minute mai târziu, ea s-a prezentat la filtrul de intrare în cartier, dovadă că reușise să părăsească zona carantinată.

„La data de 11.05.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect infracţiunea de Zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, la data de 04.05.2020, o persoană a părăsit, fără aprobare, perimetrul în care este amplasat cartierul Poştă, din municipiul Buzău, aflat în carantină, începând cu aceeaşi dată”, precizează Parchetul.

Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.