Cum a ajuns o iubitoare de animale din Buzău să datoreze 50.000 de lei unei clinici veterinare

Din cauza lipsurilor materiale din ce in ce mai apasatoare, o iubitoare de animale din Buzău se află în situația de a renunța la activitatea sa caritabilă, aceea de a strânge câini bolnavi de pe stradă și a-i îngrijiți în adăpostul improvizat în gospodăria ei. Povara cea mai mare o reprezintă datoria de 50.000 de lei acumulată la clinica la care tratează patrupedele și care percepe taxe asemănatoare celor pentru câini cu stăpân.

În ciuda opoziției din partea unora dintre vecini, Daniela Săndoiu continuă să își mențină activitatea pe linia de plutire. Îngrijește peste 150 de maidanezi în gospodăria sa din satul Aldeni, comuna Cernătești. Printre patrupedele care i-au ajuns în curte, foarte mulți sunt pui abandonați, căței bolnavi, răniți în accidente sau maltratați de oameni.

Nu este zi în care Daniela Săndoiu să nu fie nevoită să plătească pentru vaccinul puilor ori tratamentul vreunui câine bolnav.

”Toți câinii au fost găsiți de puiuți. Am luat câini loviți de mașină, bolnavi sau puiuți, deci toți au necesitat cumva îngrijiri medicale sau măcar vacinurile. Sunt trei vaccinuri vitale pentru puiuți și ne costă pentru fiecare 150 de lei. Am avut pui cu parvoviroză în tratamentul cărora am investit 150 de lei pe zi. Putea să dureze și zece zile tratamentul și apoi să moară puiul. Nu e simplu și numai cine se ocupă de așa ceva și o face din pasiune simte acest lucru”, spune Daniela Săndoiu.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau