luni, 4 martie, 2024

Culmea ghinionului! O bătrână a fost lovită de o mașină pe un drum închis circulației auto

Culmea ghinionului! O bătrână a fost lovită de o mașină pe un drum închis circulației auto

Facebook
Twitter
Email

O bătrână a ajuns la spital, în cursul zilei de luni, după ce a fost izbită de un autoturism care mergea cu spatele, pe un sector de drum închis traficului auto. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Poliţia municipiului Buzău a fost sesizată, luni, cu privire la faptul că o femeie a suferit vătămări corporale după ce a fost acroşată de un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier a rezultat că, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, pe strada Cuza Vodă, un buzoian de 30 de ani nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat o femeie în vârstă de 80 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Întrucât sectorul de drum pe care s-a produs evenimentul rutier este închis circulaţiei publice, evenimentul nu intră în categoria accidentelor de circulaţie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.