duminică, 14 iulie, 2024

Criminalul consumator de droguri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Criminalul consumator de droguri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Facebook
Twitter
Email

Andrei Muscalu a fost prezentat marți de procurori judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău pentru luarea măsurilor legale, cererea fiind admisă. Acesta și-a recunoscut fapta însă nu a putut preciza ce l-a determinat să-și ucidă unchiul. Duminică seară, tânărul de 23 de ani și-a înjungjiat mortal unchiul și a rănit-o pe concubina acestuia.

Duminică, Andrei Muscalu a fost audiat și apoi dus la Spitalul Județean Buzău unde i s-au recoltat probe de sânge, testele făcute acolo indicând că nu a consumat alcool.

O parte dintre probe s-au trimis la București, pentru testele complete care vor confirma dacă în ziua crimei consumase sau nu etnobotanice sau alte droguri pe care aparatele din Spitalul Județean nu le poate identifica.

Ulterior a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Luni, el a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, iar procurorii au decis să propună instanței arestarea preventivă.

Surse din cadrul Parchetului susţin că tânărul era cunoscut ca fiind dependent de alcool şi de droguri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.