Crimă sau sinucidere? Sfârșitul inexplicabil al unui tânăr din Vintilă Vodă, înfocat jucător la păcănele

Întreaga comunitate din Coca Antimirești a fost cuprinsă de tristețe și stupefacție, în același timp, după moartea unui tânăr de 18 ani. Acesta a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă sat iar cunoscuții nu își pot explica gestul băiatului, dacă este vorba despre o sinucidere. Cazul a intrat în atenția criminaliștilor.

Bogdan se angajase după terminarea Liceului Tehnologic Vernești la o firmă de construcții care avea lucrări în această perioadă la Arhiepiscopie. Cinci zile din săptămână locuia cu chirie la Poșta Câlnău, spun apropiații băiatului, pentru a ajunge mai repede la serviciu, iar în weekend mergea acasă, la Coca Antimirești, unde s-a născut.

Ultima oară a fost văzut în sat, în weekendul 27 – 28 mai. Rudele lui Bogdan spun că pe 28 mai, la prânz, a plecat de acasă cu gândul să ia autobuzul și să ajungă în municipiul Buzău. Avea buletinul și 100 de lei în portofel.

De atunci, familia nu a mai știut nimic de el. Un sătean însă l-ar fi văzut în aceeași zi, seara, tot pe raza satului, îndreptându-se către stația de autobuz. Ieșise dintr-un bar cu jocuri de noroc și părea băut.

De pe 28 mai, Bogdan nu a mai dat niciun semn colegilor sau familiei, mama lui fiind cea care a decis pe 30 mai să anunțe dispariția. Din păcate, în urma căutărilor, pe 31 mai băiatul a fost găsit spânzurat, într-o lizieră de pin de pe marginea drumului, în apropierea localității Coca Antimirești.

Vestea aparentei sinucideri a bulversat multă lume care l-a cunoscut pe Bogdan. Apropiații spun că tânărul era vesel, cu planuri de viață, liniștit și muncitor. Nu știa nimeni ca Bogdan să fi avut dușmani sau datorii apăsătoare ci doar că dezvoltase o patimă pentru jocurile de noroc. Anchetatorii vor stabili dacă a fost vorba despre o sinucidere și ce l-a condus pe tânăr spre acest gest.

Fii Reporter