vineri, 19 iulie, 2024

Crimă la Săruleşti. Un bărbat şi-a hăcuit tovarăşul de pahar

Crimă la Săruleşti. Un bărbat şi-a hăcuit tovarăşul de pahar

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr de 38 de ani din comuna Săruleşti, judeţul Buzău, şi-a pierdut viaţa vineri seara în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un vecin.Potrivit IPJ Buzău suspectul bănuit de comiterea faptei are 48 de ani şi a fost reţinut pentru audieri. La faţa locului a fost deplasată de la Buzău o echipă complexă de criminalişti care cercetează acum circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Surse din rândul vecinilor au declarat că omorul s-ar fi produs chiar în faţa casei victimei, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

UPDATE: O altă persoană a fost reţinută în aceast caz pentru lovituri cauzatoare de moarte aplicate victimei. Corpul neînsufleţit a fost transportat la SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. Cei doi agresori intraţi în vizorul anchetatorilor riscă până la 15 ani de închisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi .

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.