marți, 19 martie, 2024

Crimă învăluită în mister în localitatea buzoiană Balta Albă

Crimă învăluită în mister în localitatea buzoiană Balta Albă

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a sfârșit într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Deocamdată nu sunt cunoscute motivele altercației. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

De o moarte violentă a avut parte un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea buzoiană Balta Albă.

Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge pe un drum după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Viceprimarul din comună a fost anunțat de niște săteni că un bărbat zace prăbușit în zăpadă, iar acesta a dat fuga să vadă despre ce este vorba.

Deocamdată nimeni nu știe de la ce-a pornit certa dintre bărbat și prietenii săi de pahar. Sătenii din Balta Albă sunt îngroziți că o asemenea grozăvie s-a întâmplat chiar în satul lor. Nimeni nu își explică cum de la o ceartă s-a ajuns la crimă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Pe numele celor doi suspecți care l-au lovit pe bărbat au fost deschise dosare penale, iar aceștia au fost reținuți.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.