Crima de la coafor. Fosta soție a ucigașului și-a găsit liniștea după ce s-a mutat la Buzău

Buzăul i-a oferit un nou cămin și o viață frumoasă fostei soții a lui Florin Oprea, bărbatul care şi-a ucis marţi iubita la coafor. Tânăra care a divorțat după șase ani de calvar alături de bărbatul violent s-a recăsătorit și deține în Buzău o prosperă afacere în turism.

Femeia a povestit că viaţa cu el a devenit un calvar încă de când a rămas însărcinată. Totul s-a amplificat după despărțire.

“Am luat decizia de a divorţa pentru că nu mai suportam traumele fizice şi psihice la care eram supusă. Era extrem de violent, consuma alcool. Ajungea atât de beat acasă uneori încât nu se putea ţine pe picioare. În câteva cazuri abia am reuşit să scap din mâinile lui. Mă bătea foarte rău. Am certificate medicale pentru că am avut nevoie de îngrijiri medicale“, a mărturisit fosta soţie, după ce bărbatul şi-a ucis actuala iubită.

Aceasta mai spune că a fost de nenumărate ori la Poliţia din Titu pentru a face plângere împotriva soţului, dar nu se întâmpla nimic. Într-un final a fost nevoită să fugă din ţară pentru a-şi salva viaţa. “Am depus plângeri la poliţie, am sesizat autorităţile de nenumărate ori. Venea la uşa apartamentului meu, mă ameninţa cu moartea, însă Poliţia nu a luat nicio măsură. Am fost nevoită, în baza certifictelor medico-legale să bag un divorţ, iar singurul lucru care m-a salvat şi să obţin custodia copilului definitivă şi irevocabilă a fost că el era cadru militar. Eu am fost nevoită să fug din ţară pentru a-mi salva viaţa, timp în care el şi-a refăcut viaţa cu această fată şi probabil că a uitat de existenţa mea. El nu se împăca cu ideea că l-am părăsit şi nu accepta”, mai spune femeia.

Aceasta mai spune că într-o noapte s-a trezit cu soţul ei la uşă, înarmat cu un topor. „A venit cu toporul la uşa mea, împreună cu fratele său, să-mi spargă uşa, să mă omoare. Uşa mea a fost vandalizată cu toporul. Ceea ce vă spun s-a întâmplat, nu fabulez. Pe mine m-a şicanat în trafic, mi-a vandalizat maşina. A avrut să mă omoare şi mă căuta efectiv să mă omoare. Cu a doua soţie i-a reuşit”, adaugă ea.

După ce a divorțat de bărbat, femeia a plecat în străinătate după care s-a mutat în Buzău, unde a pornit o afacere în turism.

Subofiţerul Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certaţi de ceva timp. Nu de puţine ori îi făcea adevărate scene de gelozie şi era foarte violent. Militarul le-a spus anchetatorilor că „nimeni nu îl înşală pe el”.

Fii Reporter