joi, 29 februarie, 2024

Copil prins la volanul unei maşini furate, în timp ce conducea cu 135 km/h în Buzău

Copil prins la volanul unei maşini furate, în timp ce conducea cu 135 km/h în Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un băiat de 16 ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu 135 km/h pe străzile din municipiul Buzău. Adolescentul furase mașina din curtea unei societăți comerciale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, băiatul s-ar fi urcat la volan fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului. „În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale, depăşind viteza legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier, tânărul care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce, deţine şi recordul de viteză al zilei de luni. „Mașina condusă de adolescent a fost înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în municipiul Buzău”, se mai arată în comunicatul IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că, în urma activităţilor de combatere a indisciplinei în trafic derulate de poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.