joi, 18 iulie, 2024

Copil electrocutat în timp ce se juca. Micuțul a murit la spital

Copil electrocutat în timp ce se juca. Micuțul a murit la spital

Facebook
Twitter
Email

Vineri după-amiază, un minor în vârstă de 2 ani a murit după ce s-a electrocutat la o instalaţie improvizată în curtea unei locuinţe din comuna Glodeanu Sărat.

La faţa locului a intervenit echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele. Băiețelul era din Iași și venise în vizită împreună cu mama sa la proprietarii imobilului respectiv. În timp ce se juca în apropierea unei fântâni, băiatul a atins firele neizolate ce alimentau pompa de apă şi s-a electrocutat.

 

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă a decedat.

 

În urma cercetării la faţa locului, au fost constatate deficienţe majore la instalaţia electrică, motiv pentru care poliţiştii au solicitat intervenţia unui reprezentant al societăţii furnizoare de energie electrică, iar acesta a procedat la deconectarea imobilului de la reţeaua electrică.

 

Cadavrul minorului a fost depus la Morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău, în vederea efectuării necropsiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.