sâmbătă, 13 iulie, 2024

Copil de șase ani, decedat într-un accident rutier produs pe un drum județean din Bălăceanu

Copil de șase ani, decedat într-un accident rutier produs pe un drum județean din Bălăceanu

Facebook
Twitter
Email

Un copil în vârstă de șase ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut vineri, în comuna buzoiană Bălăceanu, pe drumul județean DJ 203. Evenimentul s-a produs în jurul prânzului, când un șofer în vârstă de 55 de ani, din localitate, a lovit copilul care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Șoferul se deplasa pe drumul DJ 203 dinspre Ziduri către Brăila, când i-a apărut copilul în fața mașinii, pe carosabil. Din păcate, impactul a fost fatal pentru micuțul pieton, care a fost declarat decedat la locul accidentului.

Potrivit IPJ Buzău, copilul a murit într-un accident rutier produs la orele prânzului pe drumul județean DJ 203, în comuna Bălăceanu.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Ziduri către Brăila, un șofer în vârstă de 55 de ani, din comuna Bălăceanu, a surprins și accidentat un copil care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului, un băiat în vârstă de șase ani, din localitatea Bălăceanu”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul s-a produs accidentul. Din cauza accidentului, traficul auto pe drumul județean DJ 203, în Bălăceanu, a fost restricționat.

Nefericita întâmplare reamintește tuturor că siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate absolută și că trebuie acordată o atenție sporită prevenirii acestor accidente.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.