joi, 29 februarie, 2024

Copil de cinci ani și tatăl lui, răniți după ce au intrat cu mașina într-un camion

Copil de cinci ani și tatăl lui, răniți după ce au intrat cu mașina într-un camion

Facebook
Twitter
Email

Doar o minune a făcut ca un bărbat de 37 de ani și fiul său, de cinci ani, să scape cu viață dintr-un cumplit accident rutier în urma căruia mașina în care se aflau a ajuns un morman de fiare. Evenimentul s-a produs vineri seară, pe DN2 E85, lângă Râmnicu Sărat.

Este vorba despre o coliziune între un camion de mare tonaj condus pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de către un șofer de 24 de ani, din Vrancea, și un autoturism care ar fi pătruns pe drumul prioritar de pe un drum secundar.

La volanul acestuia din urmă se afla un șofer de 37 de ani, din Valea Râmnicului. Accidentul produs în Oreavu s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a unui pasager din mașina acestuia, un minor în vârstă de cinci ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.