joi, 18 aprilie, 2024

Consiliul Județean Buzău va avea companii proprii de transport călători și pentru furnizarea apei potabile

Consiliul Județean Buzău va avea companii proprii de transport călători și pentru furnizarea apei potabile

Facebook
Twitter
Email

În județul Buzău vor apărea în curând o nouă companie de apă și canalizare și o nouă societate de transport al călătorilor, ambele în subordinea Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut luni, de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cadrul unei ședinte.

În cazul noii secietăți de apă și canalizare, aceasta ar putea deservi cetățenii din comunele în care nu își desfășoară activitatea Compania de Apă Buzău, operatorul aflat în subordinea Primăriei Buzău.

În ceea ce privește noua societate de transport județean, aceasta ar putea face curse între extremitățile județului, dar și spre obiective turistice din județ.

Noua societate de transport a Consiliului Județean Buzău ar putea deveni funcțională începând de anul viitor.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a precizat că cele doi noi societăți comerciale nu vor activa pe raza celor două municipii, Buzău, respectiv Râmnicu Sărat, ci doar în orașele și comunele care nu beneficiază de aceste facilități.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.