luni, 4 martie, 2024

Consiliul Județean anunță investiții în modernizarea stadionului Metalul Buzău

Consiliul Județean anunță investiții în modernizarea stadionului Metalul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Se anunță vremuri mai bune pentru stadionul Metalul, din muncipiul Buzău. Arena din Crâng va intra în reabilitare, în următoarele săptămâni.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Divizionara C Metalul Buzău este susținută financiar de forul județean.

Lucrările vor viza, în primul rând, înlocuirea gazonului sintetic dar și amenajarea unei tribune oficiale.

Lucrările de modernziare la arena Metalul vor demara în această vară, investiția aparținând patronului echipei, Mircea Benga.

Totodată, conducerea Consiliului Județean Buzău dorește semnarea unui protocol de colaborare între noul club al județului, FC Buzău, Metalul Buzău și Liceul cu Program Sportiv, pentru ca bazele celor trei entități sportive să fie folosite în comun de către grupele de copii și juniori.

Gazonul sintetic de pe stadionul Metalul, montat în urmă cu 13 ani, a ajuns într-o stare avansată de degradare, echipa din Buzău fiind în pericol să nu mai primească licența pentru noul sezon al Ligii a III-a.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.