duminică, 21 aprilie, 2024

Confectii metalice fabricate in Romania disponibile online

Confectii metalice fabricate in Romania disponibile online

Facebook
Twitter
Email

Desi, pentru multi, o nisa noua, confectiile metalice si-au facut loc pe piata din Romania de o buna perioada de timp. Concurenta este si ea destul de mare, astfel ca producatorii se intrec in realizarea unor solutii inteligente pentru o gama larga de industrii.

Desi, pentru multi, o nisa noua, confectiile metalice si-au facut loc pe piata din Romania de o buna perioada de timp. Concurenta este si ea destul de mare, astfel ca producatorii se intrec in realizarea unor solutii inteligente pentru o gama larga de industrii.

Confectiile metalice joaca un rol extrem de important in design-ul si functionalitatea unui spatiu industrial, venind cu o gama cuprinzatoare de echipamente menite sa usureze transportul, respectiv, manipularea marfurilor, usurand, totodata, munca angajatilor.

Unul dintre cei mai importanti producatori de confectii metalice din tara este Vidas Met, cunoscuta drept una dintre putinele companii care s-a remarcat pe piata prin aportul esential adus eficientizarii proceselor logistice si desigur, a fluxului de lucru.

Vidas.ro – Producator de confectii metalice fabricate exclusiv in Romania!

Confectiile metalice fabricate de Vidas Met si disponibile pe Vidas.ro reusesc sa satisfaca o gama larga de aplicatii, in diverse industrii, usurand fluxul de lucru si oferind solutii optime in ceea ce priveste valorificarea eficienta a zonelor din depozit. Tehnologiile performante, constant imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de experti in domeniu, contribuie la realizarea unor solutii inteligente de transport a marfurilor, de depozitare sigura, de stocare a materialelor, de pozitionare, respectiv, de incarcare, descarcare, manipulare a marfurilor, sortare si distributie.

Fabricarea confectiilor metalice are loc exclusiv in Romania, in propria fabrica Vidas Met, cu sediul in Brazi, judetul Prahova. Aici, sunt dezvoltate, produse si comercializate carucioare industriale, accesorii pentru stivuitoare, protectii metalice rafturi, cuve de retentie, containere pentru span si deseuri industriale, inclusiv mobilier pentru exterior, copertine universale, accesorii pentru ambalare, rastele biciclete. Toate, proiectate pentru usurarea proceselor logistice si fluxurilor de lucru. Angajatii calificati si implementarea tehnologiilor de ultima generatie garanteaza produse la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta.

Solutii adaptate proceselor clientului

Vidas.ro, producatorul de confectii metalice calitative, la preturi avantajoase, vine in sprijinul clientilor sai cu o productie cat mai usoara pentru imbunatatirea constanta a randamentului. Astfel, dispozitivele de transport, stocare si productie sunt permanent adaptate proceselor fiecarui client in parte, producatorul fiind focusat in numeroase directii. Printre acestea sunt incluse imbunatatirea continua a proceselor de productie, orientarea mai apropiata catre client, identificarea celor mai bune solutii pentru valorificarea eficienta a zonelor din depozite si reducerea constanta a costurilor operationale ce privesc beneficiarii producatorului de confectii metalice.

Compania romaneasca se poate mandri cu un portofoliu Vidas.ro extrem de variat, alcatuit din cei mai mari clienti precum Lidl, Rehau, FreeStar, Siemens, Regenersis, Idezio, Scaleit si multi altii. Cei care doresc sa contribuie la dezvoltarea confectiilor metalice fabricate 100% in Romania se pot alatura colaboratorilor deja incantati de calitatea produselor Vidas Met, comercializate oriunde in tara si insotite de un termen de garantie de 7 ani. In cadrul serviciilor oferite de Vidas.ro sunt incluse si cele de consultanta gratuita, in urma carora clientii pot beneficia de proiecte personalizate. Astfel, in urma discutiilor cu personalul din echipele de proiectare si vanzari, beneficiarul va avea siguranta ca orice dispozitiv de transport, stocare si/sau productie va fi adaptat nevoilor si cerintelor sale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton