sâmbătă, 15 iunie, 2024

Concurs de Explorare Urbană, organizat în municipiul Buzău, din 21 ianuarie 

Concurs de Explorare Urbană, organizat în municipiul Buzău, din 21 ianuarie 

Facebook
Twitter
Email

Societatea Exploratorilor din Buzău în parteneriat cu Primăria Buzău, Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”,  Crucea Roșie Buzău și organizația non-profit Jnepenii invită toți buzoienii și nu numai la o nouă aventură captivantă, care le va oferi ocazia să cunoască mai bine Buzăul, legând totodată noi prietenii și petrecând o după-amiază de neuitat.

Este vorba de ediția cu numărul 5 a Concursului de Explorare Urbană, care va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie 2023.

Competiția este deschisă tuturor categoriilor de vârstă, iar participanții vor lua parte la o vânătoare de comori ascunse în zonele cunoscute și mai puțin cunoscute ale orașului.

​Startul se va da la ora 10:00, în Părculețul de lângă Colegiul B.P. Hașdeu, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:00.

Cei care doresc să participe se pot înscrie până ora 09:30 a zilei de 21.01.2023, fie prin completarea unui formular online, fie prin e-mailla adresa Carol.Georgescu@gmail.com sau telefonic, la numerele 764 432 547 sau 720 220 064.
Concursul se desfășoară pe trei categorii după cum urmează:

• FAMILY (minim un copil de cel mult 14 ani, minim un membru de cel puțin 18 ani);

• LICEENI (echipe formate din elevi liceeni fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani);

• OPEN (echipe formate din fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.