Concurență mare pentru posturile scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Jandarmeria Buzău

Motivaţi de nevoia unui loc de muncă stabil și bine plătit, pentru cinci posturi de ofițer și subofițer vacantate la cele două instituții din subordinea Ministerului Afacerior Interne s-au înscris aproximativ 90 de buzoieni. Concursurile vor fi organizate începând de luna viitoare și până în martie.

Un loc de muncă sigur și bine plătit! Acesta a fost motivul pentru care nu mai puțin de 65 de buzoieni au depus dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea a trei posturi în cadrul ISU Buzău. Este vorba despre un post de ofițer specialist în comunicații, unul de ofițer specialist patrimoniu imobiliar, și unul de subofițer tehnic la compartimentul resurse umane.

Angajări din sursă expernă se fac și la Jandarmeria Buzău iar concurența este la fel de mare. Astfel, până astăzi, pentru două posturi, unul de ofițer specialist în tehnologia informației și un subofițer la biroul administrativ financiar, se înscriseseră 19 candidați.

Termenul limită de depunere a dosarelor pentru concursul organizat de IJJ Buzău este vineri, 12 ianuarie. În cazul ambelor instituții, concursurile vor fi organizate începând de luna viitoare, cu proba fizică, și se vor încheia în martie, cu cea scrisă.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI