duminică, 25 februarie, 2024

Coliziune frontală, pe E85, soldată cu rănirea a doi tineri

Coliziune frontală, pe E85, soldată cu rănirea a doi tineri

Facebook
Twitter
Email

Două persoane au fost rănite într-un accident produs, duminică seară, pe DN2 E85, sensul Buzău-București, în localitatea buzoiană Limpeziș. Traficul a fost restricționat câteva zeci de minute din cauza evenimentului cu două autoturisme implicate.

A fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe sensul București către Buzău de către un șofer buzoian de 39 de ani și o mașină care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 23 de ani, din Botoșani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului botoșănean și a pasagerei din mașina acestuia, o tânără în vârstă de 23 de ani, de asemenea din Botoșani.

Un alt accident rutier s-a produs duminică seară pe DN 22, la intrare în Ramnicelu. Acolo, autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Ramnicelu, de către un șofer de 37 de ani, a părăsit partea carosabilă, ieșind în afară pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un gard și mai mulți copaci.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.