joi, 18 aprilie, 2024

Coincidență sau imitație! O râmniceancă a murit asemenea idolului său, actorul Paul Walker, într-un accident parcă tras la indigo

Coincidență sau imitație! O râmniceancă a murit asemenea idolului său, actorul Paul Walker, într-un accident parcă tras la indigo

Facebook
Twitter
Email

O serie de coincidențe învăluie moartea unei tinere din Râmnicu Sărat, în vârstă de 18 ani, într-un accident rutier. Diana Buzăianu postase la profil cu o zi înainte de tragedie poza actorului american Paul Walker, pe care îl adula, dovadă fiind desele postări pe Facebook. Fata a murit la patru ani și câteva ore după actorul său preferat, după ce a intrat într-un stâlp.

Vineri noapte, în jurul orei 03.00, tânăra ar fi plecat de la o petrecere. Era singură în maşină în momentul producerii tragediei.

Diana se deplasa pe drumul judeţean 202 din direcţia Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc.

Impactul i-a fost fatal. „Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Diana Buzăianu era elevă a liceului Alexandru Vlahuţă din Râmicu Sărat. La aflarea veştii, prietenii şi apropiaţii au trăit un şoc. Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe contul de Facebook al tinerei care abia obţinuse permisul de conducere. „Ai plecat mult prea devreme dintre noi. Doar 18 ani şi o viaţă înainte. (…) O fetiţă gingaşă şi plină de viaţă!”, a scris Georgiana, o prietenă apropiată.

21192733_1188812624557962_7029842077949254631_n

Este de remarcat cel puţin o coincidenţă asupra căreia probabil şi anchetatorii vor insista. Diana era fan al actorului american Paul Walker, care a jucat în seria filmelor de acţiune Fast & Furious şi care, pe 30 noiembrie 2013, a murit într-un accident rutier.

Pentru a-şi comemora idolul, tânăra din Râmnicu Sărat postase la profilul de pe Facebook poza actorului. După numai câteva ore, Diana avea să îşi piardă viaţa, culmea, într-un accident parcă tras la indigo: a intrat cu maşina într-un stâlp.

Paul Walker a murit într-un accident de maşină la data de 30 noiembrie 2013, în apropierea oraşului Los Angeles. Actorul era pasager în maşina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociaţia lui Walker, Reach Out Worldwide. Maşina condusă de aceştia, un Porsche Carrera GT, şoferul pierzând controlul maşinii şi izbindu-se de un stâlp, apoi de un copac.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.