sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Circulaţia pe Drumul European 85 afectată de o serie de lucrări la infrastructura rutieră

Circulaţia pe Drumul European 85 afectată de o serie de lucrări la infrastructura rutieră

Facebook
Twitter
Email

Poliţia avertizează că în această săptămână în zilele cu trafic intens s-ar putea forma coloane de maşini în două puncte din judeţul Buzău, unde se circulă pe o singură bandă. De luni, Poliţia Rutieră Buzău a autorizat restricţionarea traficului pe podul rutier de la ieşirea din Buzău, spre Moldova, pentru a permite intervenţia muncitorilor de la Drumuri Naţionale. ”O să avem restricţii pe podul vechi de peste râul Buzău, cel de pe sensul dinspre Râmnicu Sărat, spre Buzău, care va fi închis până sâmbătă dimineaţă , aici urmând a fi executate lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatare.

Iniţial s-a soliocitat ca restricţiile să dureze două săptămâni, însă a fost aprobată doar pentru această săptămână, cu condiţia să se lucreze toată noaptea”, spune comisarul şef Vasile Nicolae, şeful Poliţiei Rutiere Buzău.

O restricţie similară este valabilă de luni, 11 noiembrie, până duminică, la graniţa dintre judeţele Buzău şi Vrancea. ”Se reface întregul covor asfaltic, de la kilometrul 148, până la kilometrul 152, adică de la ieşirea din Râmnicu Sărat, până la iesirea din judeţ. Se va circula cu restricţii, pe un singur sens. Va fi mai greu dar ni s-a promis că până duminică vor fi gata şi lucrările de acolo”, a mai spus ofiţerul de la Circulaţie.

Tronsoanele afectate de restricţii sunt semnalizate corespunzător iar Poliţia îi sfătuieşte pe şoferi să respecte regulile de circulaţie impuse de aceste măsuri. Asta, după ce săptămâna trecută, după debutul lucrărilor la podul de la Mărăcineni, s-a produs un carambol soldat cu rănirea unui şofer care a vrut să depăşească maşinile aflate în coloană, însă a nimerit în spatele unei autotuilitare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.