sâmbătă, 13 iulie, 2024

Circ de sărbători! Bataie într-o cabină de probă a unui magazin de pe bulevardul Bălcescu

Circ de sărbători! Bataie într-o cabină de probă a unui magazin de pe bulevardul Bălcescu

Facebook
Twitter
Email

O tânără de 23 de ani din Buzău a ajuns la spital cu nasul spart dupa ce a fost lovită de o clientă a unui magazin de pe bulevardul Băcescu
Tânăra bătută venise la cumpărături împreună cu sora sa mai mare.Cele doua fete se aflau în cabina de probă când a început scandalul. Totul a pornit de la supărarea unei alte femei ce se afla la cumparaturi cu fiica sa . Aceasta  s-a enervat pe cele cele două surori şi le-a acuzat că ar fi  întarziat prea mult în cabina de probă.

La un moment dat cele patru femei au început să se jigneasca reciproc iar fiica celei care aştepta de prea mult timp în fata cabinei de probă, a pus mana pe un coş de plastic şi a lovit-o pe  cealaltă tânara drept în nas.

Sora rănitei a sunat la poliţie apoi cele două au ajuns la secţia de urgenţă Spitalului Judetean unde a fost consultata de un ORL-ist.

Pentru ca fata lovită a suferit o fractură de piramidă nazală va fi operată săptămâna viitoare de către chirurgii buzoieni .

Imagini VIDEO AICI:

VIDEO Uite în cel hal a bătut-o în magazin! Vezi urmările scandalului produs lângă o cabina de probă

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.