joi, 22 februarie, 2024

Cine este sinucigașul de la Vadu Pașii. Ionica Tarău a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook despre tânărul care i-a fost ca un copil

Cine este sinucigașul de la Vadu Pașii. Ionica Tarău a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook despre tânărul care i-a fost ca un copil

Facebook
Twitter
Email

Tânărul din Mânzălești care a căzut în această dimineaţă de pe podul de la Vadu Paşii era surdo-mut. Adrian Putinică avea un loc de muncă, locuia cu chirie în municipiul Buzău şi avea un cerc de prieteni apropiaţi. Tânărul nu era căsătorit și provenea dintr-o familie cu mulți copii.

Apropiații sunt stupefianţi de moartea tânărului. Ei spun că, deşi cu handicap, Adrian Putinică se bucura de viaţă şi nu avea motive să se sinucidă. Împrejurările exacte ale morţii sale vor fi stabilite de poliţişti.

Printre cei care au reacționat după moartea tânărului surdo-mut este și Ionica Tarău, președintele Asociației 1 Iunie, una dintre pesoanele care se ocupă de persoanele deficiențe de auz și vorbire.

”Astăzi s-a stins din viață tânărul surd Putinică Adrian. Copile drag, prieten al fiul meu, de ce ai ajuns tu să îți pui capăt zilelor? Durere și suferință astăzi pentru fiul meu care în câteva ora va susține un examen. Au fost colegi de clasă, au fost prieteni buni, a fost pentru mine un copil. Mi se rupe inima în două de suferință! Dumnezeu să te aibă în grijă sa iar pentru familia ta distrusă, condoleanțe!”, a scris Ionica Tarău, președintele Asocieației 1 Iunie.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Mânzălești s-a sinucis, joi dimineață aruncându-se de pe Podul de la Vadu Pașii. Tânărul a sărit peste balustrada podului pietonal și s—a aruncat la baza podului pe o limbă de beton fără a avea nici o șansă de supraviețuire.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.