Centrul Buzăului va găzdui două târguri de Crăciun, unul lângă celălalt

Tarabagiii din Buzău şi-au construit, deja, propriul târg de Crăciun, pe strada Bistriţei, în plin Centru Vechi, unde funcţionează de câţiva ani buni în timpul sărbătorilor de iarnă. În aceeași perioadă, Primăria organizează un târg tradiţional de Crăciun chiar în faţa Palatului Comunal, pe platoul de marmură unde a fost instalat şi un patinoar mobil.

Târgul va fi deschis oficial în data de 2 decembrie, imediat după ce buzoienii vor fi sărbătorit Ziua Naţională. Mai grăbiți şi mai determinaţi au fost o parte dintre tarabagiii de meserie ai oraşului care şi-au ridicat deja corturile pe strada Bistriţei, chiar în Centrul Vechi.

Ei se instalează acolo de câţiva ani buni, chiar în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Mărfurile din târgul de corturi de pe Bistriţei nu sunt tradiţionale, dar sunt ieftine şi unele dintre ele, chiar de sezon.

În zilele următoare va începe şi amenajarea adevăratului târg de Crăciun, curând va fi instalat şi bradul de iarnă şi, odată cu aprinderea iluminării festive, vom intra cu adevărat în atmosfera Sărbătorilor.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI