duminică, 14 iulie, 2024

Cea de-a patra etapă de dezinsecție la sol pe domeniul public din municipiul Buzău, programată de RER SUD în perioada 15 – 22 Iulie

Cea de-a patra etapă de dezinsecție la sol pe domeniul public din municipiul Buzău, programată de RER SUD în perioada 15 – 22 Iulie

Facebook
Twitter
Email

În perioada 15 – 22 Iulie RER SUD desfășoară cea de-a patra etapă de dezinsecție la sol pe domeniul public din municipiul Buzău

Acțiunea de dezinsecție se defășoară conform Planului Unitar de Acțiune și a prevederilor Caietului de Sarcini

Acțiunea se va realiza etapizat, în tot municipiul Buzău

Activitățile de dezinsecție se vor desfășura în perioada 15 – 22 Iulie 2024, în intervalul orar 05:00 – 10:00.

Pe perioada de execuție a dezinsecției, cetățenii sunt rugați să nu tranziteze/staționeze în zonele de acțiune.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a comunica opiniei publice perioada de execuție a lucrărilor.

 

În parcurile mari din Municipiul Buzău, respectiv Parcul Crâng, Parcul Tineretului și Parcul Marghiloman, precum și în pădurea Crâng activitatea de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor se va desășura în perioada 19-20 iulie. Programul de dezinsecție pentru aceste parcuri se va executa conform planului inițial, respectiv săptămânal, începând cu data de 17.05.2024.

 

Substanța folosită: Flytrin
Substanța este avizată de Ministerul Sănătății și deține Fișă tehnică de securitate.

Substanța se folosește în conformitate cu informațiile din prospectul produsului sau din Avizul Ministerului.

Cadrul legal
RER SUD S.A. desfășoară pe raza municipiului Buzău acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în baza Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, componentă a serviciului de salubrizare în Municipiul Buzău nr. 66088/24.04.2023, încheiat cu Municipiul Buzău.

În baza acestui contract, RER SUD S.A. acționează în calitate de Operator al serviciului de salubrizare, în sfera activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și se supune prevederilor Caietului de Sarcini și Regulamentului de organizare și funcționare, anexe la contractul mai sus menționat, precum și prevederilor legale aplicabile.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.