joi, 18 aprilie, 2024

Ce vești a primit familia medicului cu COVID-19 care s-a autoizolat la domiciliul socrilor din Mărăcineni

Ce vești a primit familia medicului cu COVID-19 care s-a autoizolat la domiciliul socrilor din Mărăcineni

Facebook
Twitter
Email

Locuitorii din comuna buzoiană Mărăcineni răsuflă ușurați. Testele prelevate de la familia medicului din București, confirmat cu coronavirus, au ieșit negative. Nici soția medicului infectat, nici socrii bărbatului, domiciliați în satul Potoceni, nu sunt infectați.

Săptămâna trecută, un medic rezident de la Spitalul Fundeni a pus pe jar autoritățile din Buzău, după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus chiar în timp ce se afla la socrii săi din Mărăcineni.

El a fost testat în ultima zi de izolare la domiciliu, fiind contact al unui alt cadru medical confirmat cu coronavirus.

Înainte de a primi rezultatul la test, bărbatul a venit de la București la Potoceni, la socrii săi. La o zi de la sosirea la aceștia, a venit rezultatul testului care a fost pozitiv.

Inițial, medicul a refuzat să fie consultat, cerând să se trateze la domiciliu pentru că era asimptomatic, însă pentru că acest lucru nu e posibil în cazul bolnavilor de Covid, în cele din urmă a acceptat să fie văzut de un doctor si apoi să fie dus la spital, în București unde a fost internat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.