vineri, 23 februarie, 2024

Ce spune expertiza psihiatrică despre bărbatul din Bozioru care și-a torturat propriu fiu. A ajuns în arest

Ce spune expertiza psihiatrică despre bărbatul din Bozioru care și-a torturat propriu fiu. A ajuns în arest

Facebook
Twitter
Email

Bărbatul de 39 de ani din Bozioru care și-a dus copilul în pădure și l-a torturat drept răzbunare pe soția plecată în Spania a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorul de caz a propus instanței arestarea lui preventivă pentru șantaj și rele tratamente după ce a aflat rezultatul expertizei psihiatrice.

Pe 28 octombrie 2017, poliția a aflat de la mama copilului despre fapta soțului său. Agresorul fusese părăsit de soţie înainte de săvârșirea faptei, femeia lăsându-și copilul de 12 ani în grija tatălui. Bărbatul a premeditat monstruoasa faptă. Şi-a pregătit un rucsac în care a pus tot ce îi trebuia ca să îşi tortureze copilul.

Sub promisiunea că vor face o excursie, bărbatul şi-a ademenit fiul în pădure. Aici l-a legat de mâini şi de picioare de un copac şi apoi l-a tăiat pe piept cu un cuţit. l-a ţinut gol mai bine de o oră şi jumătate în pădure la doar 5 grade. A şi făcut trei filmuleţe în care îşi tortura copilul pe care le-a trimis soţiei pe watsapp.

„Dacă nu te întorci acasă, îţi omor copilul“, ar fi fost mesajul individului către soţia lui. Mama băiatului a sunat la ambasada României din Spania care la rândul ei a alertată IGPR-ul. Femeia a trimis imaginile şocante şefului secţiei de poliţie. După tortură, bărbatul i-a dat drumul copilului acasă şi a fugit în pădure. Copilul a fost găsit speriat de oamenii legii care au sunat după ambulanţă.

Mascaţii l-au căutat pe tatăl minorului două ore şi jumătate prin păduri şi l-au adus încătuşat la secţia de poliţie Pârscov unde a fost audiat. Apoi bărbatul a fost internat la spitalul de neuropsihiatrie Săpoca pentru stabilirea discernământului.

Acesta a intrat inițial în custodia Poliţiei, ulterior fiind internat la Spitalul de Neropsihiatrie Săpoca pentru efectuarea unei expertize psihiatrice care a durat aproape două luni. Procurorul de caz a propus instanței arestarea lui preventivă pentru șantaj și rele tratamente după ce expertiza psihiatrică a evidențiat că individul a comis fapta cu discernământ.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.