Ce pedeapsă a primit buzoianul care a șantajat o minoră cu publicarea unor poze indecente

Bărbatul din Pârscov, reţinut în luna ianuarie pentru că şantaja o minoră din Cozieni cu poze în care apărea în ipostaze intime, a fost condamnat la 3 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi civile. Sentinţa dată de instanţa de fond a Judecătoriei Buzău nu este definitivă şi a fost deja atacată cu recurs la Tribunalul Buzău.

La sfârşitul lunii ianuarie, fata de 17 ani a avut o relaţie cu Constantin Negoiță, un bărbat de 31 de ani, căsătorit, iar în timpul unei întâlniri intime consumate într-un hotel din Buzău, a fost fotografiată în ipostaze indecente.

După ce minora a decis să rupă legătura, tânărul a hotărât să folosească pozele şi să o ameninţe pe fată că le trimite prietenilor ei.

Adolescenta a ales să facă plângere la Poliţie, astfel că pe 31 ianuarie 2017 a fost prins în flagrant şi reţinut în timp ce primea de la fată 700 de lei. Percheziţiile la domiciliul bărbatului au scos la iveală faptul că inculpatul avea stocate în laptop mai multe materiale foto şi video cu victima în ipostaze indecente.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI