joi, 28 septembrie, 2023

Ce face tratamentul pentru păr Olaplex și cum îl folosiți corect?

Ce face tratamentul pentru păr Olaplex și cum îl folosiți corect?

Facebook
Twitter
Email

Ce face tratamentul pentru păr Olaplex și cum îl folosiți corect?

Olaplex se bazează pe trei etape, atent menite să repare și să prevenă deteriorarea părului. Este activ la nivel molecular, refăcând legăturilor disulfurice rupte ale părului, care pot rezulta din tratamente chimice dure, cum ar fi decolorarea și vopsirea părului.

Olaplex funcționează cu toate tipurile și texturile de păr. Haircare.ro afirmă că Olaplex este pentru toată lumea, la propriu. Tot părul trece prin stres care poate duce la rupere. Imaginează-ți că Olaplex este ca o rutină de sală pentru părul tău – cu cât îl folosești mai mult, cu atât mai puternic – va fi mai sănătos și mai strălucitor.

Cum functioneazã?

Ingredientul vedetă este dimaleatul de bis-aminopropil diglicol. Este un ingredient patentat care restabilește în mod activ legăturile rupte. Olaplex repară fiecare șuviță de păr în întregime (de la bază la vârfuri).Tratamentul găsește legături care au fost rupte prin orice mijloace (vopsire a părului, aparate de îndreptat chimice, uscătoare de păr etc.) și încearcă reconectarea acestora atât ionic, cât și covalent. Aceasta înseamnă că legăturile rupte sau slabe, situate oriunde pe firul de păr, sunt țintite.

Care este diferența dintre produsele Olaplex?

Olaplex formulează o gamă de produse. Unele, cum ar fi No.3, sunt menite ca tratamente și trebuie utilizate doar o dată pe săptămână sau sporadic. Dar altele, precum No.1 și No.2, sunt destinate utilizării în salon.

Olaplex No.3 Hair Perfector este un tratament săptămânal la domiciliu, destinat utilizării consumatorilor. Acesta reduce ruperea și întărește vizibil părul folosind tehnologia patentată de formare a legăturilor de la Olaplex, care poate reconecta legăturile disulfurice deteriorate (cele mai importante de reparat) deoarece oferă putere și sănătate părului. Olaplex No. 3 Hair Perfector poate fi folosit pe partea superioară a tratamentului intensiv Olaplex No. 0 Bond Building Treatment sau singur.

Șamponul de întreținere Olaplex No 4 – Bond Maintenance Shampoo (parte din protocolul Olaplex 0-3-4-5)  a fost creat pentru a avea grijă de părul tău după o intervenție la salon. Multe femei folosesc acest șampon ca produs de bază după un tratament de vopsire sau ca tratament independent, pentru a-și menține stilul. Scopul general al acestui șampon este de a elimina ruperea – obișnuită după tratamentele și serviciile menționate mai sus. Unul dintre lucrurile grozave despre acesta este că acest șampon este eficient, dar rămâne blând, așa că poți continua să-l folosești la fiecare spălare.

Întrebări frecvente

  • Olaplex va face părul mai gros?

Olaplex lucrează la repararea părului, nu la creșterea densității acestuia. Olaplex realinează legăturile disulfurice rupte, ceea ce ajută la întărirea părului după serviciile chimice. Acest lucru este util în special pentru cei care și-au prelucrat chimic părul și au de-a face cu șuvițe fragile și subțiri.

  • Puteți folosi Olaplex pe părul natural?

În timp ce Olaplex ajută la revigorarea părului decolorat sau vopsit, este știut că acesta poate ajuta și la menținerea sănătății părului dacă este neatins. Acest lucru se datorează faptului că părul natural este încă susceptibil la deteriorarea mediului și la stresul termic.

  • Puteți folosi în exces Olaplex?

Nu există riscuri asociate cu „utilizarea excesivă” a Olaplex, cu excepția timpului de funcționare al produsului, care crește cu fiecare utilizare.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.