duminică, 25 februarie, 2024

Ce condiții trebuie să îndeplinească buzoienii care doresc ajutoare pentru căldură

Ce condiții trebuie să îndeplinească buzoienii care doresc ajutoare pentru căldură

Facebook
Twitter
Email

Din această săptămână, buzoienii cu venituri reduse pot depune cererile în baza cărora vor primi ajutoare pentru a putea plăti căldura în această iarnă.

Este vorba despre ajutoare pentru încălzirea locuinței cu energie termică în sistem centralizat, gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 noiembrie. Formularele pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială din Buzău sau pot fi descărcate de pe site-ul instituției.

Beneficiază de subvenție persoanele singure și familiile cu venituri sub 1.386 lei pe membru de familie, respectiv 2.053 lei pentru persoana singură, care nu au în proprietate mai mult de o locuință, nu au autoturisme noi, nu au mai mult de 1.000 m² teren intravilan sau 2 ha teren extravilan și depozite bancare mai mari de 3.000 lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.