Ce bunăciune era Elena Udrea la 17 ani! A fost cea mai frumoasă dintre „urâte” la un concurs de Miss

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a fost încă din adolescenţă o fată sexy, după care mai toată lumea întorcea privirea. Chiar dacă niciodată nu prea a avut noroc în dragoste, s-a făcut însă remarcată din liceu, când nu s-a dat în lături să participle chiar şi la concursuri de miss organizate imediat după Revoluţie. Ghinionul a făcut ca nici la întrecerile de frumuseţe să nu aibă mare trecere. La concursul Miss Adolescenţa 1991, organizat în luna decembrie la Casa Tineretului din Buzău, fata care 20 de ani mai târziu avea să facă furori în politică, a avut o mare dezamăgire.

Deşi era cea mai frumoasă apariţie de pe scenă, după cum apreciau organizatorii, cei avizaţi au fost şocaţi să vadă că publicul amator de bombe sexy n-au plăcut-o sub niciun chip pe fata din cartierul Micro 5.

udrea sdb

Mai mult decât atât, când Elena a încercat să recite o poezie în cadrul prezentării, de Lucian Blaga, băieţii din sală au început să urle şi să fluiere iar timida fată din Haşdeu a fost nevoită să părăsească în lacrimi scena.

Aşa a ajuns Elena Udrea să fie învinsă de cele mai urâte concurente după cum scriau la vremea respectivă autorii unui articol apărut într-un ziar local.

locul 1 dana dumitrescu sdb

La doar 17 ani, Elena Udrea a fost învinsă de Dana Dumitrescu, care a ocupat prima poziţie, urmată de Alexandra Stănescu si Ana Maria Ciobanu. Deşi rezultatele sale au fost modeste, blonda a reusit să obţină o menţiune şi chiar şi un abonament la toate spectacolele organizate de Casa de Cultură din Buzău .

locul 2 alexandra stanescu sdb

locul 3 ana maria ciobanu sdb

Fii Reporter