miercuri, 21 februarie, 2024

Ce a pățit un puști din Râmnicu Sărat după ce i-a împrumutat telefonul unui tânăr

Ce a pățit un puști din Râmnicu Sărat după ce i-a împrumutat telefonul unui tânăr

Facebook
Twitter
Email

Un puști din Râmnicu Sărat a rămas fără mobil, după ce i l-a împrumutat unui adolescent din oraș pe care-l știa din vedere. S-a lăsat înduplecat pentru că îi ceruse aparatul doar pentru a trimite un SMS.

Luni, în jurul orei 21.00, un adolescent în vârstă de 16 ani din Râmnicu Sărat a sesizat la 112 că i-a fost sustras telefonul mobil.

În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta și identificarea principalului bănuit.

Din cercetări a reieșit că păgubitul ar fi fost abordat de un tânăr pe care îl cunoaște din vedere, care sub pretextul că vrea să trimită un mesaj ar fi împrumutat telefonul, după care a fugit.

Polițiștii au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un adolescent de 16 ani, de la care a și fost recuperat aparatul sustras.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigații criminale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.