duminică, 23 iunie, 2024

Căruță spulberată, pe DJ 203D, la ieșirea din Smeeni către Brădeanu

Căruță spulberată, pe DJ 203D, la ieșirea din Smeeni către Brădeanu

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier grav s-a produs vineri pe DJ 203D, la ieșire din localitatea Smeeni către Brădeanu. În timp ce se deplasa dinspre Brădeanu spre Smeeni, un șofer în vârstă de 21 de ani, din Brădeanu, a intrat în coliziune cu o căruță care circula în aceeași direcție. Atelajul era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Smeeni.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea șoferului, a bărbatului de 37 de ani și a unui pasager al atelajului hipo, un minor în vârstă de 13 ani, tot din Smeeni. Toți cei implicați au fost transportați de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Autoritățile au intervenit imediat la fața locului și au instituit măsuri de siguranță pentru a asigura traficul în zonă și pentru a facilita intervenția echipajelor de salvare. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier tragic.

În urma cercetărilor, se va întocmi un dosar penal, iar autoritățile vor continua să investigheze în detaliu evenimentul pentru a determina cauzele și eventualele responsabilități.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.