luni, 11 decembrie, 2023

Carmen Ichim nu mai este prefectul județului Buzău. Care sunt realizările din mandatul său

Carmen Ichim nu mai este prefectul județului Buzău. Care sunt realizările din mandatul său

Facebook
Twitter
Email

Proiectul privind încetarea exercitării mandatului a fost adoptat de Guvern în ședința de marți după-amiază. Carmen Ichim avea informații certe încă de ieri că va fi schimbată, motiv pentru care a organizat o întâlnire de rămas bun cu toți șefii instituțiilor deconcentrate.

Ea se va întoarce la conducerea Gărzii de Mediu Buzău, post suspendat în perioada activității sale la prefectură. Carmen Ichim va intra în politică, de anul viitor, cel mai probabil în PSD.

În lista proiectelor adoptate ieri de Guvern nu se regăsește însă și un proiect de numire al unui nou prefect de Buzău. În aceste condiții, subprefectul Leonard Dimian, propus de ALDE, va prelua prerogativele de prefect până la numirea oficială a unui nou reprezentant în teritoriu al Guvernului.

Carmen Ichim fusese numită în funcția de prefect în data de 26 aprilie 2017, la propunerea PSD. Voci din toate partidele recunosc că a fost unul dintre cei mai implicați prefecți ai Buzăului din ultimii 30 de ani.

De mandatul său se leagă refacerea podului de la Mărăcineni, a Drumului Național 10 Buzău – Brașov, grav afectat de alunecările de teren, dar și alte schimbări importante care au dus la îmbunătățirea traficului rutier în județ.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.