sâmbătă, 20 iulie, 2024

Caravana AUR cu candidații la europarlamentare a poposit la Buzău

Caravana AUR cu candidații la europarlamentare a poposit la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Mai mulți candidați ai Alianței  pentru Unirea Românilor la europarlamentare, au poposit vineri după amiaza la Buzău. Caravana candidaților a oprit în parcarea de lângă magazinul Kaufland, unde a fost întâmpinată de zeci de membri și simpatizanți ai organizației politice.

Președintele organizației municipale a AUR Buzău, Elena Năsrăsoiu, a declarat în cadrul unei conferințe, că partidul are cu se mândri, întrucât pe lista candidaților se află oameni de  carieră care fac cinste țării:” Pentru că AUR promovează o politică a transparenței și a meritrocrației a ales să-și prezinte candidații pentru Parlamentul European chiar din iulie 2023. Sunt oameni de carieră, prefesioniști cu desăvârșire, sunt oameni de familie dar mai presus de toate sunt români adevărați care luptă pentru identitate națională, suveranitate statală și pentru normalitate. AUR își propune să intre în UE dintr-o altă perspectivă și anume cu lupta pentru drepturile cetățenești. Nu uitați că drepturile și libertățile cetățenești nu se negociază iar românii nu sunt cetățeni de mâna a doua” a declarat de la tribuna Caravanei AUR, Elena Năsrăsoiu, liderul organizației municipale Buzău și candidat la europarlamentare.

Un scurt mesaj către susținători a avut și Mitrea Dumitrina, deputat AUR, vicepreședinte în Conisia de Afaceri Europene, membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. „România trebuie pusă pe harta țărilor cele mai importante. Suntem a VI-a țară din Europa ca număr de locutori și ca reprezentanță la nivelul Parlamentului European. Deci trebuie ca acolo să arățăm forță, să aratăm că patrioții români nu fac ninic altceva decât  să  lupte pentru drepturile și libertățile cetățenești ale românilor.” a precizat Mitrea Dumitrina.

Tot în cadrul conferinței a avut o scurtă alocuțiune și multipla campioană europeană, mondială și olimpică la săritura în înalțime, Monica Iagăr, aflată pe.listele AUR la europarlamentare.”Suntem AUR și vom fi de aur. Vrem să fim într-o Europă care să ne recunoască aurul nostru, valoarea noastră ca și români. Suntem de valoare ca și popor, suntem de aur!” a precizat fosta campioană.

După evenimentul organizat la Buzău, Caravana AUR a poposit și la Râmnicu Sărat, unde candidații la europarlamentare au avut programată o intâlnire cu membrii și simpatizanții partidului.

Printre cei 44 de candidaţi AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor se află și avocatul Gheorghe Piperea, profesor universitar la Facultatea de Drept si Cristian Terheș
membru al Parlamentului European

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.