sâmbătă, 15 iunie, 2024

Carambol cu trei mașini în „Zona Industrială” a Buzăului. Un șofer de 67 de ani, transportat de urgență la spital

Carambol cu trei mașini în „Zona Industrială” a Buzăului. Un șofer de 67 de ani, transportat de urgență la spital

Facebook
Twitter
Email

Trei mașini au fost grav avariate într-un carambol produs luni seara, în Zona Industrială a municipiului Buzău, la intersecția dintre DN2B cu DJ203D. Potrivit IPJ, cele 3 mașini, erau conduse de către trei șoferi buzoieni, în vârstă de 31, 67, respectiv 46 de ani.

Accidentul în lanț s-a produs în momentul în care un șofer  a virat la stânga pe DJ203D, spre Maxenu și Tintești, fiind nevoit să reducă viteza.

Cele două mașini care circulau în spate au frânat la timp însă o a treia mașină, condusă de șoferul de 31 de ani, a intrat în plin în cele două autovehicule, conducătorul auto nereușind să frâneze la timp.

Împactul a fost atât de puternic încât cea de-a doua mașină, condusă de șoferul de 67 de ani, a fost practic zdrobită de șocul puternic.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 67 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.