Candidatul PSD la Senatul României, Lucian Romașcanu: „Propunem adoptarea rapidă a unei majorări cu 60% a pensiei minime”

Lucian Romașcanu, candidatul PSD pentru un loc de senator în Parlamentul României, a publicat recent pe pagina sa de Facebook măsurile pe care partidul care îl susţine intenţionează să le adopte rapid pentru pensionari, categorie socială care merită o atenţie importantă din partea politicienilor români:

„Atunci când inițiem proiecte pentru România sau pentru bunăstarea județului Buzău, avem o obligatie morală față de cei care ne-au crescut, cei care au construit România de astăzi. Bunicii și părinții noștri trebuie să primească o atenție importantă din partea noastră, a tuturor, mai ales cand vedem lunar cuponul lor de pensie. O parte importantă a programului PSD îi vizează. PSD propune creșterea punctului de pensie de la 871,1 lei în prezent la 1400 lei. O altă măsură care îi vizează pe pensionarii nostri este cea privind pensia minimă, PSD propunând o majorare cu 60% a cuantumului acesteia. Protejarea categoriilor sociale vulnerabile rămâne o prioritate pentru noi” a postat Lucian Romaşcanu pe pagina sa de Facebook.

#indrăzneștesăcrezi

P      PSD BUZAU/ stiridebuzau.ro/ CUI 11160007

 

Fii Reporter