Candidatul PSD Buzău pentru Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, atac dur la adresa candidaţilor PNL şi PMP: nu le-aş acorda votul de ȋncredere niciodată!

Preşedintele filialei PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a postat recent pe pagina sa de Facebook un comentariu extrem de acid la adresa candidaţilor PNL şi PMP, pe care îi aseamănă cu personaje rupte din piesele lui Caragiale. Afirmaţiile lui Ciolacu sunt întărite şi de un filmuleţ în care mai mulţi lidei PNL trecuţi recent la PMP spuneau în primăvară că nu vor să se asocieze sub nicio formă cu actualul lider al popularilor lui Traian Băsescu.

Unde e doctrina, care e partidul?

Întâmplările din imagini depăşesc scenele din piesele lui Caragiale: Atanasiu îl invită pe Adrian Mocanu la şedinţele PNL pentru a i se alătura “demersului” său de a face performanţă.Caton Mateeşescu şi Dorin Bădulescu spun că Adrian Mocanu nu are ce cauta în echipa lor, iar de câteva zile bune îi vedem cum defilează în campania electorală braţ la braţ.Unii dintre aceşti politicieni care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie vor deveni în scurt timp atât de mici… aşa de mici cât va fi TVA-ul după 11 decembrie.Chiar dacă nu aş fi un PSD-ist convins şi subiectiv, acestor schimburi de personaje rupte din Caragiale, vă spun sincer, eu nu le-aş acorda votul de ȋncredere niciodată. Suntem totuşi în 2016!
Buzoieni, voi înţelegeţi ceva din politica lor?

P – PSD BUZAU / STIRI DE BUZAU / CUI 11160007

Fii Reporter