Camionetă încărcată cu pâine, dată cu roțile în sus de un autoturism

Foto Alex Posea

Accident pe DN 10, la Pătârlagele, din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța față de vehiculul care se deplasa în fața sa. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei pasagere din autoturism. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri la prânz pe DN 10, în Pătârlagele, din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța față de mașina din față. O camionetă care transporta pâine și un autoturism au intrat în coliziune și au ajuns în afara carosabilului. Autoutilitara s-a răsturnat în șanț.

Potrivit Poliției, în eveniment a fost implicat un conducător auto de 42 ani, din Turda, care circula pe DN 10 pe direcția Brasov către Buzău. Nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de camioneta care era înaintea sa, condusă de un tânăr de 25 de ani, intrând in coliziune, ulterior ajungând în afara părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unei pasagere din autoturism, în vârstă de 41 de ani, care a fost transportată la spital. Polițiștii au intocmit dosar penal si continua cercetarile. Traficul a fost restricționat temporar pentru efectuarea cercetării la fața locului și ridicarea autovehiculelor implicate.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI