luni, 11 decembrie, 2023

Călugărița bărbat, prinsă la cerșit în Râmnicu Sărat. ”Chiar și Dumnezeu a spus: cere și ți se va da”

Călugărița bărbat, prinsă la cerșit în Râmnicu Sărat. ”Chiar și Dumnezeu a spus: cere și ți se va da”

Facebook
Twitter
Email

O acțiune a polițiștilor locali din Râmnicu Sărat s-a încheiat cu o scenă hilară. După ce au ridicat de pe stradă o măicuță care cerea bani trecătorilor, la sediul poliției, oamenii legii au constatat că au de-a face cu un bărbat.

Vineri, în timp ce patrula pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Râmnicu Sărat, în stația mijloacelor de trasport public de persoane, un echipaj de Poliție Locală a observat o persoană care părea suspectă.

Aceasta era îmbracată în straie de măicuță și cerea bani trecătorilor.

Măicuța cerșetoare fost condusă la sediul Poliției Locale unde a fost legitimată, prilej cu care oamenii legii au constatat, uimiți, că au în fața lor un bărbat.

D.I. are 28 de ani și domiciliază în județul Bacău. Bărbatul deghizat în măicuță a fost sanctionat contravențional apoi condus la Poliția Municipală pentru continuarea cercetărilor.

Falsa maicuță spune că, deși este bărbat, a reușit, prin această metodă, să păcălească mulți oameni. A apelat la această metodă pentru că munca este grea, iar banii se câștigă greu.

Tânărul recunoaște că nu a muncit nicio zi în viata lui. El spune că îi este, totuși, rușine de ceea ce face, dar numai atunci când este prins, deoarece îl văd cei pe care i-a înșelat.

Bărbatul a mai înșelat oameni deghizat în femeie. S-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roșie, ca sângele, simulând lipsa unui braț pierdut în urma amputării.

Politiștii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe tânăr exact când acesta se pregătea să părăsească municipiul. ”Chiar și Dumnezeu a spus: cere și ți se va da”, le-a spus bărbatul din Bacău polițiștilor.

În ceea ce privește hainele monahale pe care le purta, bărbatul susține că nu sunt veșminte bisericești, ci haine simple, cumpărate de la second-hand. Cerșetorul a fost amendat și predat Poliției Municipale Râmnicu Sărat pentru continuarea cercetărilor.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.