miercuri, 22 mai, 2024

Cadavrul unui tânăr din Poșta Câlnău, descoperit pe fundul unei fântâni

Cadavrul unui tânăr din Poșta Câlnău, descoperit pe fundul unei fântâni

Facebook
Twitter
Email

Pompierii au fost solicitați în satul Sudiți, comuna Poșta Câlnău, să scoată dintr-o fântână cadavrul unui bărbat, observat de o localnică. Victima este un localnic de aproximativ 30 de ani.

Pompierii au fost alertați la orele amiezii de un apel la 112 din partea unei femei din satul Sudiți, care anunța posibila prezență a unui cadavru într-o fântână. Femeia a observat mai întâi bicicleta sprijinită de tubul fântânii iar când s-a uitat în interior a zărit corpul plutind în apă.

Pompierii sosiți la intervenție au scos cadavrul bărbatului de la o adâncime de 17 metri, cât are fântâna. Victima este un localnic de aproximativ 30 de ani despre care oamenii din sat spun că nu avea motive să se arunce în puț și că, cel mai probabil, a câzut în timp ce înscerca să scoată apă.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost depus la morgă iar poliția a deschis o anchetă pentru a afla cauzele care au generat acest eveniment.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură