Cadavrul unui buzoian de 51 de ani, descoperit într-o garsonieră din cartierul Micro 14

Polițiștii din Buzău anchetează moartea unui bărbat de 51 de ani, din Micro 14, al cărui cadavru a fost găsit miercuri seară în garsoniera în care locuia. Starea avansată de descompunere este unul dintre indiciile care îi fac pe polițiști să creadă că sunt cel puțin cinci zile de la deces. Descoperirea s-a făcut în urma unor apeluri la 112.

Câțiva locatari ai unui bloc de garsoniere din cartierul Micro 14 au sunat, miercuri seară, la poliție și pompieri pentru a anunța că un miros puternic de cadavru a invadat casa scării și că bănuiesc că s-a întâmplat ceva cu vecinul lor de 51 de ani.

Oamenii mărturisesc că ultima oară l-au văzut săptămâna trecută pe bărbat, în fața blocului, în timp ce îi cerea bani unui cunoscut. Acesta locuia singur în garsonieră și, spun vecinii, mai tot timpul era băut.

Temerile lor s-au adeverit după ce polițiștii și vecinii au pătruns în locuința bărbatului pe care nu l-au mai văzut de o săptămână. Acesta era mort, întins pe un pat, într-o stare de putrefacție avansată, grăbită și de canicula din ultimele zile.

Sunt cel puțin cinci zile de când a murit, cred polițiștii, însă amănuntele privind momentul și împrejurările decesului vor fi conturate la necropsie.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI