marți, 16 aprilie, 2024

Cadavrul unei femei dispărute de o lună de acasă, găsită de polițiști abia după ce a început să miroasă

Cadavrul unei femei dispărute de o lună de acasă, găsită de polițiști abia după ce a început să miroasă

Facebook
Twitter
Email

Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de polițiști, miercuri dimineață, la ieșirea din satul Tăbărăști. Trupul aparține unei femei care a dispărut, luna trecută, de acasă. În timpul căutărilor, jandarmii și polițiștii au trecut de mai multe ori pe lângă cadavru.

Femeia, de 46 de ani, a fost văzută pentru ultima dată în seara zilei de 17 iunie. Ea trăia de câteva zile în concubinaj cu un localnic din satul Tăbărăști. Partenerul femeii a declarat că nu a realizat imediat că aceasta nu se află la domiciliu, fiind în stare de ebrietate.

Abia pe 20 iunie a fost sesizată dispariția femeii la Poliție, de către fratele ei. Au urmat numeroase acțiuni de căutare organizate de echipaje de poliție și jandarmerie, sprijinite de angajați ai Primăriei Gălbinași.

Cadavrul a fost găsit, miercuri dimineață, acoperit cu coarde de viță-de-vie, unde părea că fusese ascuns de cineva. Trupul se afla într-o zonă periată de mai multe ori de echipele de căutare, de data aceasta polițiștii fiind ”călăuziți” de mirosul cadaveric foarte intens.

Evenimentul este încadrat ca moarte suspectă, date fiind indiciile din jurul morții. Cunoscută cu probleme psihice, femeia primea o pensie de handicap și mai câștiga din munca cu ziua.

Ea s-ar fi lăudat pe la oamenii din sat că a strâns câteva zeci de milioane de lei vechi și că îi păstrează la ciorap. Cadavrul a fost preluat de anchetatori și transportat la morga SML Buzău, pentru efectuarea necropsiei. Aceasta va confirma identitatea femeii al cărei cadavru a fost descoperit în extravilanul comunei Gălbinași.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.