joi, 30 noiembrie, 2023

UPDATE Cadavrul patroanei din Berca a fost găsit înțepenit în grătarele unei microhidrocentrale

UPDATE Cadavrul patroanei din Berca a fost găsit înțepenit în grătarele unei microhidrocentrale

Facebook
Twitter
Email
Temerile apropiaților s-au adeverit, din nefericire, în cazul Stelei Negraru, femeia care a dispărut duminică de acasă. Pompierii buzoieni și scafandrii din Brăila, chemați în ajutor, au încheiat operațiunea de căutare după ce cadavrul acesteia a fost găsit la peste 5 metri adâncime, prins în grătarele microhidrocentralei de la Vernești. 

Stela Negraru, de 54 de ani, a dispărut duminică de acasă. O dubiţă cu care se deplasa Stela Negraru a fost descoperită lângă canalul hidrotehnic din Cândeşti, iar mai mulţi oameni au semnalat prezenţa unui cadavru în apă. O grupă de scafandri a început ieri căutări, însă ele au fost amânate până luni dimineaţă.
DACĂ VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ ŞOCANT CITEŞTE ŞI: VIDEO Atenţie, imagini şocante cu patroana sinucigaşă! Aici au găsit-o scafandrii de la ISU Vrancea
 
Stela Negraru locuia în Răteşti şi deţinea mai multe magazine pe raza comunelor Berca şi Verneşti, precum şi un stand într-un complex en-gros din municipiul Buzău. 
 
Dispariţia a fost semnalată de fiul acesteiea, duminică, în jurul orei 15.30. Mai întâi, poliţiştii au găsit maşina femeii, o dubiţă de marfă, în apropierea unui canal hidrotehnic din Cândeşti. Lăsase pe scaunul din dreapta mai multe bunuri, precum cheile maşinii şi un telefon mobil.
 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.