joi, 13 iunie, 2024

Buzoienii vor circula gratuit cu autobuzul în perioada sărbătorilor

Buzoienii vor circula gratuit cu autobuzul în perioada sărbătorilor

Facebook
Twitter
Email

Înainte de Crăciun și de Revelion, călătoria cu autobuzele societății Gransbus va fi gratuită. Este promisiunea primarului Constantin Toma adresată nu numai pensionarilor, ci tuturor buzoienilor.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a afirmat la un post local de televiziune, că gratuitatea la transportul public va fi valabilă în zilele de 23, 24 și 25 decembrie, dar și 30, 31 decembrie și 1 ianuarie.

„M-am gândit că în acest fel vin în ajutorul buzoienilor în două moduri. Pe de o parte oamenii își pot face mai ușor și mai ieftin cumpărăturile, pe de alta diminuăm și traficul. Mă gândesc că în acest fel, vor fi buzoieni care vor alege să meargă la cumpărături sau acolo unde au treabă în acele zile cu autobuzul și vor lăsa acasă autoturismul”, a anunțat primarul.

Măsura este apreciată de buzoieni, care spun că în ajunul Crăciunului și Revelionului apar blocaje în trafic, îndeosebi pe Bulevardul Unirii și în zona centrelor comerciale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.