vineri, 23 februarie, 2024

Buzoienii sunt invitați la teatru. De la ora 17 poți vedea gratis „Comedii cu Gorobete” !

Buzoienii sunt invitați la teatru. De la ora 17 poți vedea gratis „Comedii cu Gorobete” !

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Județean Buzău vă invită duminică, de la ora 17.00, la o comedie de zile mari, scrisă şi regizată de fostul membru al grupului VOUĂ, buzoianul Radu Gabriel. Intitulată „Comedii cu Gorobete”, piesa a fost scrisă în urma succesului înregistrat de serialul de televiziune „Ai lu’ Gorobete”.

Cea de-a doua editie a proiectului ”Actorii buzoieni revin acasa” face parte din campania anuală de a aduce de sărbători acasă pe actorii buzoieni, promovată de Consiliul Județean Buzău .

Astfel pe scena Teatrului „G. Ciprian” vor evolua în spectacolul de duminică intitulat, „Comedii cu Gorobete”, buzoienii Radu Gabriel, Vlad Drăgulin (cel care a interpretat rolul lui Malone din serialul „Băieţi de oraş”), Ştefan Pavel (premiul pentru cel mai bun actor la VedeTeatru 2012), Gheorghe Ifrim (cel care a interpretat  rolul primarului Vasile din Las Fierbinţi), Marius Florea Vizante, Maria Radu, Alina Suărăşanu, Ana Odagiu/Aida Economu.

Intrarea este liberă!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.