sâmbătă, 20 iulie, 2024

Buzoienii, invitați să participe la proiectul de bugetare participativă

Buzoienii, invitați să participe la proiectul de bugetare participativă

Facebook
Twitter
Email

Dragi buzoieni,

Vă invit cu drag să participați la proiectul de bugetare participativă prin care orice buzoian din oraș sau diaspora, poate veni cu idei pentru a îmbunătăți calitatea vieții în orașul nostru.

Acest proiect nu este nou în țară, dar în premieră noi solicităm contribuția dumneavoastră pentru a transforma Buzăul în ,,Centrul național al economiei circulare din România”.

De altfel, acest obiectiv este primul care deschide seria obiectivelor ce ni le-am fixat pentru a atinge viziunea de dezvoltare a Buzăului, ,,Buzăul – oraș magnet până în 2030”. Această viziune poate fi realizată dacă ne vom îndeplini misiunea, respectiv: ,,Vrem ca Buzăul să obțină așa de multă atractivitate și competitivitate pentru locuitorii săi, pentru investitori și pentru vizitatori, încât să devină unul din cele mai importante orașe din România”. Iar asta vom implementa împreună, în domeniul economic, educațional, social și cultural, unde am fixat 28 de obiective de îndeplinit.

Avem la Buzău deja prima școală circulară din România, dar și cel mai mare reciclator din Europa, Grupul Green, cu care avem proiecte comune, dar care ne și inspiră!

Găsiți mai jos pașii de urmat pentru a participa la acest proiect de dezvoltare a Buzăului.

Suma totală alocată este de 100.000 de euro, dar dacă proiectele sunt bune vom suplimenta această sumă cu cât este necesar.

Vă așteptăm cu cât mai multe idei!

Pagina web unde găsiți detalii și puteți înscrie un proiect este www.oamenidebine.bz

Primarul Municipiului Buzău,
Constantin Toma

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.