Buzoienii de pe strada Alexandru Marghiloman, chemați la Primărie să propună soluții pentru îmbunătățirea traficului

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, inaugurează seria întâlnirilor promise cetățenilor orașului. Primii convocați la dezbatere sunt buzoienii care locuiesc pe strada Alexandru Marghiloman. Ei vor discuta neajunsurile pricinuite locuinţelor din cauza traficului rutier intens de pe această arteră buzoiană.

Marți, la ora 17, buzoienii care locuiesc pe strada Alexandru Marghiloman au fost invitaţi de primar la prima întâlnire cetăţenească. Pentru a afla direct de la sursă necazurile riveranilor, edilul sef i-a invitat la Primărie, unde vor fi stabilite, de comun acord, soluţiile. Grăbirea lucrărilor la centura de est a orașului este dorința celor mai mulți dintre locatarii de pe strada Marghiloman.

Întâlnirea cetăţenească va avea loc în sala de consiliu din Palatul Comunal. Acesta este un prim pas dintr-o serie de întâlniri periodice ale edililor cu locuitorii municipiului, cu scopul de a rezolva împreună problemele legate de administrarea oraşului. Reprezentanții primăriei vor încerca să afle de la buzoieni şi alte probleme cu care aceştia se confruntă.

Fii Reporter